Услуги

Изработване на сайт, неговата поддръжка /текущи актуализации/ и обновяване /ре-дизайн/.

Seo оптимизация и популяризиране на уеб сайтове.

Изработка на дизайн за визитки /визитни картички/.

Ние предлагаме изработка на следните видове уеб сайтове:

Изработка на динамичен сайт.
Предимства: По-лесно редактиране на текста и подмяна на снимките в сайта от собственика му.Промяната става от самия сайт с парола и администраторски панел. Лесно добавяне на нови страници или изтриване на страници в сайта от собственика му.

Според предназначението уеб сайтовете може да са:

– Лични уеб сайтове.
– Сайт – визитка.
– Сайт презентация на продукт или услуга.
– Фирмени уеб сайтове.
– Сайт на медицински или стоматологичен център.
Уеб сайт на курортен обект,селище или местност.
– Сайт на обществени институции – селища,общини,училища,читалища и други.

Webmodel studio предлага изработване на динамичен сайт , дизайн сайт.

I. Изработване на сайт.Каква е последователноста на работа?

1.Избор на домейн – това е името /адресът/ на Вашия уебсайт примерно „www.име.com“. Това име е уникално и единствено в цялото интернет пространство.Вие трябва да решите как искате да се казва той, но е възможно да се окаже, че името избрано от Вас е вече заето. В такъв случай трябва да бъде измислено ново или да се промени тaка, че да е различно от съществуващото вече.Обикновено регистрацията на име на сайт в интернет се заплаща, но при някои условия може да е безплатно.

2.Избор на графичен дизайн сайт /web design/ – цветова гама, шрифтове, оформяне на графичните елементи, т.е. създаване на уникален уеб дизайн за изработка на сайт и единен стил на страниците.Предлагаме и примерни дизайни за уеб сайтове.Ако сте избрали примерен дизайн за изработка сайт,ние ще се стремим максимално да запазим външния вид, но променен според нуждите ви и изпълнен с вашите текстове,снимки, анимации и т.н.

3.Подготовка на съдържанието (снимки, текст) и изготвяне на план за изработка на сайт. След като е избран вашия дизайн сайт, започва неговото запълване с конкретното съдържание, подадено от Вас/по електронна поща,Skype или по друг начин/. Това съдържание се изразява в запълване имената на конкретните менюта (бутони), в текстове и изображения (картинки) за всяка страница. Ангажиментът по подготовката на тези материали е Ваш.За тази цел Вие трябва да ни осигурите необходимите материали – текстове/за всяка страница/и изображения/поне 5 броя/.Също така Вие трябва да решите колко страници ще има вашия сайт и тяхното название/по възможност с една дума/.

4. Изработка на технически уеб дизайн /web design/, програмиране – оптимизация на графиките и текста, връзки и т.н.

5. Тестване на сайта и отстраняване на евентуални грешки.

6. Записване на сайта в сървъра.След като Вашият уеб сайт е създаден, той трябва да се съхранява някъде, където да е видим от целия свят – 24 часа в денонощието. Тази услуга по съхранението се нарича „хостинг“ и се осъществява на специални компютри-сървъри.В повечето случаи тази услуга е платена, но с някои ограничения може да е безплатна.

7. В зависимост от Вашето желание ние можем да предприемем действия за популяризиране и оптимизация на Вашия уебсайт в Интернет като например регистрация в най-посещаваната търсачка „Google“ и други.За да се реализират тези усилия, е необходимо поръчителят да предостави списък от думи и фрази, по които предполага, че потенциалните му клиенти ще търсят неговия продукт.Оптимизация на сайта означава обработването му така,че да се появява на по-предни позиции при търсене.

Webmodel studio предлага изработка на сайт,дизайн сайт,изработка сайт,уеб сайтове на много ниски цени .

II.Актуализация и обновяване на съдържанието на съществуващ уеб сайт.

Ако имате нови услуги или продукти, ако имате нужда да се промени някой текст /снимка/ или да се добави /слайд шоу/, то ние Ви предлагаме актуализация след Ваша заявка. Необходимо е да ни изпратите името /адресът/ на Вашия уебсайт и нужните материали – текстове и снимки.

web design

Изработка на динамичен сайт, последователност при изработване на сайт