Мобилен сайт

Изработка на мобилен сайт.Мобилна версия за уеб сайт – сайт удобен за мобилни устройства

Webmodel studio предлага изработка на мобилен сайт на изгодни цени. В последните години все по често се използват мобилни телефони и таблети за сърфиране в мрежата.Затова вече е особено важно вашия сайт да се вижда добре на мобилни устройства. Начините за направа на такъв сайт са два.

  • При първия начин се изработва отделна мобилна версия на сайта и при отваряне на сайта от мобилно устройство автоматично се зарежда мобилната версия на сайта.Въпреки, че има методи за преодоляване – този начин има недостатък, че е възможно търсачките да възприемат двете версии на сайта ви като дублиране на текста, което води до по ниско класиране в търсачките.
  • Втория, по-съвременен начин е изработка на единствен сайт с адаптивен дизайн – дизайна на сайта автоматично се пренастройва според големината на екрана на устройството на което е отворен.Така сайта се вижда добре и на голям настолен компютър и на малкия екран на мобилен телефон.Пример за такъв сайт с адаптивен дизайн е нашия сайт.Ние изработваме сайт удобен за мобилни устройства с адаптивен дизайн.

 

При интерес от ваша страна Webmodel studio ще ви предложи изработка на сайта с адаптивен дизайн – удобен и за мобилни устройства.

Предлагаме:

  • Изработка на мобилен сайт.
  • Мобилна версия за уеб сайт.
  • Изработване на сайт за телефони и мобилни устройства.