Необходима ли ми е изработка на сайт?

Необходима ли ми е изработка на сайт

Има много сайтове днес и за почти всичко. Но въпреки, че някои компании са се включили онлайн с първата си страница преди 15-20 години, някои (успешни) компании все още нямат свое собствено уеб присъствие.

Въпреки, че делът на фирмите с уебсайт се увеличава – все още има  предприемачи, които не са предприели първата си стъпка в интернет. Има добри причини да имате собствена интернет страница – дори за малки компании …

Защо да имам собствен фирмен уебсайт? Най-важните причини:

Клиентите очакват изработка на професионален уебсайт

В Интернет потребителите търсят почти всичко днес. Когато търсите продукти или услуги в уеб пространството е възможно обобщено  да се разграничат два вида заявки за търсене:

  • Търсенето на продукт / услуга, независимо от местоположението – например за поръчка в онлайн магазин.
  • Търсения за изделие или услуга в конкретен град – например за хубав ресторант в София

Двата вида търсене  са част от поведението на онлайн потребителите днес. И така, потребителите очакват не само онлайн поръчка по пощата в най-голямата  компанията, но и местен магазин зад ъгъла, който да бъде намерен онлайн. Така всеки, който не разполага с интернет страница, просто не е включен  в този дигитален свят и не може да отговори на конкретните изисквания на клиентите.

Клиентите не се нуждаят от много информация или от многоезична енциклопедия за вас в Интернет. Няколко професионални страници обикновено са повече от достатъчни, за да предоставят най-важната информация и да убедят потребителите, че се нуждаят от вашите услуги.

Вие контролирате представянето си във вашия уебсайт.

Вашата интернет страница ще съдържа собственото ви лого, любимите цветове и разбира се си снимки и текстове. Вие определяте колко подстраници да има, какви модули и функции да съдържа сайта.

Сайтът е по-добър от традиционната реклама

Коя е най-добрата реклама, разбира се, е индивидуален въпрос. Но все пак уебсайта е много повече от еднократна реклама в местния вестник, жълтите страници или дори от онлайн рекламата.

По-скоро вашият уеб сайт е нещо трайно. И той е идеалната входна врата за клиенти, които могат да го популяризират по различни канали – включително безплатни, например чрез обмислена стратегия за социални медии .

Уебсайтът е интерактивен

Посетителите могат не само да преглеждат уебсайта Ви, но и да взаимодействат с него. Ще бъдете в директен контакт с посетителите или клиентите си чрез имейл адрес, формуляри за контакт, книга за гости и т.н. , дори ако те са на хиляди километри от вас. По този начин получавате обратна информация за продуктите и услугите си.

Уебсайтът прави дори „малкия“ голям

С изработката на професионален уебсайт, въздействието върху вашите потенциални клиенти е еднакво, независимо дали става въпрос за голяма фирма или за един единствен специалист на свободна практика. Поради това внимателно разработеното уеб присъствие гарантира равни възможности.Накратко, ако вашият бизнес е в състояние да помогне на клиентите, защо трябва да знаят дали вашият екип е от 3 или 300 души?

Всяка фирма се нуждае от уебсайт

Интернет страницата е незаменима за всяка компания днес и може да допринесе значително за нейния успех. Webmodel studio улеснява фирмите днес да създадат свой собствен уебсайт с ниски разходи и малко време. Много от тях са изненадани колко лесно е!