Цени

Сайт цена.Изработка на сайт цени.

Webmodel studio е специализирана фирма за уеб дизайн. Моля, свържете се с нас за безплатна консултация относно сайт цени на ваш проект за изработка на сайт.

При нас посочените цени се заплащат еднократно след приключване на сайта – различавайки се от мнозинството други фирми, които или изискват предварително част от сайт цената или задължават плащане на многогодишни или ежемесечни такси като сайт цена.

Цена на сайт,сайт цени,сайтове цени,сайт цена за следните услуги:

1.Изработка на сайт – нови уеб сайтове цени:
цена на сайт
Изработване на начална страница /динамичен уеб сайт/ с обикновен дизайн пригоден и за мобилни устройства 50 лв
Изработване на начална страница /динамичен уеб сайт/ с HD широк дизайн пригоден и за мобилни устройства 60 лв
Всяка следваща страница оформена от нас
5 лв
Добавяне на фотогалерия с до 50 снимки качени от нас
безплатно
Добавяне на форма за обратна връзка чрез E-mail
безплатно
Добавяне на брояч на посещенията
5 лв
Добавяне на часовник/календар
10 лв
Начално популяризиране на вашия уеб сайт в интернет
5 лв
Стартова оптимизация на вашия уеб сайт
10 лв
Инсталиране и настроика на SSL сертификат за сигурност към сайта ви
10 лв
Изработка на Онлайн магазин – инсталиране, конфигурация и дизайн.
80 лв
2.Редизайн / промяна / на съществуващи сайтове цени:
сайтове цени
Пълна промяна на текст и снимки
15 лв
Промяна на цветове
15 лв
Добавяне на слайдшоу
10 лв
Добавяне на фотогалерия с до 50 снимки качени от нас
10 лв
Добавяне на форма за обратна връзка чрез E-mail
10 лв
добавяне на брояч на посещенията
10 лв
Добавяне на часовник/календар
10 лв
Популяризиране на вашия уеб сайт в интернет
10 лв
Оптимизация на вашия уеб сайт
10 лв
3.Домейн и хостинг на сайтове цени:
сайт цена
Самостоятелен платен домейн
23 лв годишно
Хостинг
40 лв годишно
Поддръжка на уеб сайтове цена:
сайт цена
Поддръжка на уеб сайт изработен от нас за първия месец
безплатно
Частична промяна на текст и снимки в съществуващ сайт/до 5 промени/
15 лв годишно

Много от вас се питат – дали да си направя уеб сайт или да имам само Фейсбук страница? Истината е, че трябва да имате и двете – като те ще се допълват взаимно. Посетителите на вашата страница в социалната мрежа виждат десетки Фейсбук рекламите, най-често на близки  до вашия бизнес фирми и може да се насочат към вашите конкуренти. Докато, ако отворят вашия уеб сайт виждат само вашите собствени бизнес предложения. Сложете на видно място в  Фейбук страницата си Уеб адреса на вашия сайт и така ще може да накарате потенциалния си клиент да отвори вашия уеб сайт, където вие лично определяте предложенията и няма чужди реклами.
Facebook страницата и уебсайта се допълват един друг и са взаимно необходими за вашия интернет бизнес.

Освен това много хора нямат страници в социалните мрежи и интернет сайта ви е начина да ги запознаете с вашите предложения.
Също най-често се използват интернет търсачките и ако нямате изработена интернет страница няма как да ви намерят вашите бъдещи клиенти.

Webmodel studio предлага изработка и поддръжка/ако е необходимо/ на уеб сайт на много ниска цена. Примерно изработване на сайт от 3 страници, добавяне на приятно Слайд шоу за глава на сайта ще ви струва само 80 лева!!! При конкуренцията подобен сайт струва минимум 130 лв.Изработката на средно голям сайт при нас ще струва от 100 до около 180 лв – в зависимост дали си имате закупени домейн и хостинг за сайта ви.Освен това при нас няма предварително плащане.Заплаща се след като сайта е готов и качен в интернет.
След като получим от вас съобщение или запитване – на Вашият е-mail ние ще изпратим писмо със следния ВЪПРОСНИК ЗА ЗАЯВКА ,който трябва да бъде попълнен от Вас и изпратен обратно.Може и вие да си свалите въпросника/с десен бутон на мишката върху линка-save target as/,да го попълните и да го изпратите с писмо като прикачен файл на нашия е-mail: webmodel@mail.bg
Ние ще ви изпратим по пощата проект за начална страница на сайта ви и ако ви хареса ще изработим целия сайт.
Необходимо е и да подготвите примерни текстове за всяка ваша страница (включително името на всяка страница) -начална страница,2 стр. и т.н. в един текстов(word) файл и поне няколко снимки и да ни ги изпратите с писмо като прикачен файл на нашата пощенска кутия.Колкото повече текст /девиз,лого,история,бъдеще/ и снимки ни изпратите толкова по богат ще бъде вашия сайт. Важно е също текста във вашия сайт да е уникален, тоест да е измислен от вас , а не преписан от съществуващ текст в интернет – това е необходимо условие за по-добро класиране на сайта в търсачките.
Може да вкарате всички снимки и текстовия файл в една обща папка ,да архивирате цялата папка с архиватор като WinRAR и да ни изпратите архива като прикачен файл с писмо на нашата поща..Но може и да прикачвате снимките и текстовия файл поотделно в писмото – както решите.
След като получим всички необходими материали от вас ще започнем изработката на Вашия уеб сайт.Когато е готова началната страница ще я качим в интернет за да видите как изглежда и ще се съобразим с вашите препоръки.
Ще ви изпратим по пощата инструкции за редактиране на сайта и паролите за достъп. След което ще заплатите договорената сайт цена. Възможно е също завършения сайт/както и потребителското име, паролата за достъп до файловете на сайта/ да запишем на компакт диск и да го изпратим по куриерска фирма на дадения от вас адрес.
Компакт диска с вашия сайт може да ви е нужен в бъдеще ако решите да променяте нещо по сайта,да го качвате на друг сървар или под друго име и т.н.
Ако се налагат някои дребни корекции по текста след публикуването на сайта ние ще ги извършим безплатно след ваша заявка .

Сайт цени,цена на сайт,сайтове цени,изработка на сайт цена.