Цени

Сайт цена. Изработка на сайт цени.

Webmodel studio е специализирана фирма за уеб дизайн. Моля, свържете се с нас за безплатна консултация относно сайт цени на ваш проект за изработка на сайт София, Бургас, Пловдив, Варна, Русе, Стара загора, Плевен или друго населено място. Изработените от нас сайтове и онлайн магазини са с адаптивен дизайн /имат вградена мобилна версия/, както и админ панел за управление на съдържанието.

При нас посочените цени се заплащат еднократно след приключване на сайта – различавайки се от мнозинството други фирми, които или изискват предварително част от сайт цената или задължават плащане на многогодишни или ежемесечни такси като сайт цена.

Цена на сайт,сайт цени,сайтове цени,сайт цена за следните услуги:

1.Изработка на сайт – нови уеб сайтове цени:
цена на сайт
Изработване на начална страница /динамичен уеб сайт/ с обикновен дизайн пригоден и за мобилни устройства
50 лв
Изработване на начална страница /динамичен уеб сайт/ с HD широк дизайн пригоден и за мобилни устройства
60 лв
Всяка следваща страница оформена от нас
10 лв
Добавяне на фотогалерия с до 50 снимки качени от нас
безплатно
Добавяне на форма за обратна връзка чрез E-mail
безплатно
Добавяне на брояч на посещенията
5 лв
Добавяне на часовник/календар
10 лв
Начално популяризиране на вашия уеб сайт в интернет
10 лв
Стартова оптимизация на вашия уеб сайт
10 лв
Инсталиране и настроика на SSL сертификат за сигурност към сайта ви
10 лв
Изработка на Онлайн магазин – инсталиране, конфигурация и дизайн.
100 лв
2.Редизайн / промяна / на съществуващи сайтове цени:
сайтове цени
Пълна промяна на текст и снимки
15 лв
Промяна на цветове
15 лв
Добавяне на слайдшоу
10 лв
Добавяне на фотогалерия с до 50 снимки качени от нас
10 лв
Добавяне на форма за обратна връзка чрез E-mail
10 лв
добавяне на брояч на посещенията
10 лв
Добавяне на часовник/календар
10 лв
Популяризиране на вашия уеб сайт в интернет
10 лв
Оптимизация на вашия уеб сайт
10 лв
3.Домейн и хостинг на сайтове цени:
сайт цена
Самостоятелен платен домейн
30 лв годишно
Хостинг
50 лв годишно
Поддръжка на уеб сайтове цена:
сайт цена
Техническа поддръжка на уеб сайт изработен от нас за първия месец
безплатно
Частична промяна на текст и снимки в съществуващ сайт/до 5 промени/ – цена за поддръжка
15 лв годишно

Много от вас се питат – дали да си направя уеб сайт или да имам само Фейсбук страница? Истината е, че трябва да имате и двете – като те ще се допълват взаимно. Посетителите на вашата страница в социалната мрежа виждат десетки Фейсбук рекламите, най-често на близки  до вашия бизнес фирми и може да се насочат към вашите конкуренти. Докато, ако отворят вашия уеб сайт виждат само вашите собствени бизнес предложения. Сложете на видно място в  Фейбук страницата си Уеб адреса на вашия сайт и така ще може да накарате потенциалния си клиент да отвори вашия уеб сайт, където вие лично определяте предложенията и няма чужди реклами.
Доброто решение е Facebook страницата и уебсайта да се допълват един друг и са взаимно необходими за вашия интернет бизнес.

Освен това много хора нямат страници в социалните мрежи и интернет сайта ви е начина да ги запознаете с вашите предложения.
Също най-често се използват интернет търсачките и ако нямате изработена интернет страница няма как да ви намерят вашите бъдещи клиенти.

Webmodel studio предлага изработка и техническа поддръжка /ако е необходимо/ на уеб сайтове и онлайн магазини на ниска цена. Примерно изработване на сайт от 3 страници, добавяне на приятно Слайд шоу за глава на сайта ще ви струва само 80 лева!!! При конкуренцията подобен сайт струва минимум 130 лв.Изработката на средно голям сайт при нас ще струва от 100 до около 180 лв – в зависимост дали си имате закупени домейн и хостинг за сайта ви.Освен това при нас няма предварително плащане.Заплаща се след като сайта е готов и качен в интернет.
След като получим от вас съобщение или запитване – на Вашият е-mail ние ще изпратим писмо със следния ВЪПРОСНИК ЗА ЗАЯВКА ,който трябва да бъде попълнен от Вас и изпратен обратно.Може и вие да си свалите въпросника/с десен бутон на мишката върху линка-save target as/,да го попълните и да го изпратите с писмо като прикачен файл на нашия е-mail: webmodel@mail.bg
Ние ще ви изпратим по пощата проект за начална страница на сайта ви и ако ви хареса ще изработим целия сайт.
Необходимо е и да подготвите примерни текстове за всяка ваша страница (включително името на всяка страница) -начална страница,2 стр. и т.н. в един текстов(word) файл и поне няколко снимки и да ни ги изпратите с писмо като прикачен файл на нашата пощенска кутия.Колкото повече текст /девиз,лого,история,бъдеще/ и снимки ни изпратите толкова по богат ще бъде вашия сайт. Важно е също текста във вашия сайт да е уникален, тоест да е измислен от вас , а не преписан от съществуващ текст в интернет – това е необходимо условие за по-добро класиране на сайта в търсачките.
Може да вкарате всички снимки и текстовия файл в една обща папка ,да архивирате цялата папка с архиватор като WinRAR и да ни изпратите архива като прикачен файл с писмо на нашата поща..Но може и да прикачвате снимките и текстовия файл поотделно в писмото – както решите.
След като получим всички необходими материали от вас ще започнем изработката на Вашия уеб сайт.Когато е готова началната страница ще я качим в интернет за да видите как изглежда и ще се съобразим с вашите препоръки.
Ще ви изпратим по пощата инструкции за редактиране на сайта и паролите за достъп. След което ще заплатите договорената сайт цена. Възможно е също завършения сайт/както и потребителското име, паролата за достъп до файловете на сайта/ да изпратим на  вашата електронна поща.
Те може да са ви нужни в бъдеще, ако решите да променяте нещо по сайта,да го качвате на друг сървар или под друго име и т.н.
Ако се налагат някои дребни корекции по текста след публикуването на сайта ние ще ги извършим безплатно след ваша заявка.

Защо е трудно да се изчислят разходите за разработка на уебсайт?
Това е най-честият въпрос, който получаваме от клиенти – защо е толкова трудно да се изчисли цената за създаване на уебсайт?

Може да намерите приблизителни цифри в интернет, но тези оценки в крайна сметка не успяват да обхванат всички концепции за създаване на уебсайт и сложността на подобно начинание.

И така, защо е толкова трудно да се изчислят разходите за разработка на уебсайт?

Представете си, че строите къщата на мечтите си и имате същия въпрос: „Каква е цената на построяването на къща?“ Цената ще варира в зависимост от фактори като вида на къщата, квартала, разположението, общата площ, броя на стаите, външното пространство, вътрешното и външното покритие и др. Същото важи и за разработката на уебсайтове.

И така, каква е цената на разработката на уебсайт през 2022 г.? Отговорът ще зависи от безброй фактори – нека разгледаме някои базови статистически данни, които оценяват средната цена за разработка на уебсайт в България.

Според проучване средната цена за изграждане на уебсайт често варира от 100 лв. ( за уебсайт за малък бизнес ) до 10 000 лв. и повече ( за сложен, персонализиран, корпоративен уебсайт ).

Основни фактори, които влияят върху цената за изработка на уебсайт

Ако ви харесва малък уебсайт, може да се създаде едностраничен микросайт в стил визитна картичка, съдържащ само най-важната информация и данни за контакт.
Колкото по-сложен е сайта, толкова е по-скъп – всяка допълнителна подстраница, страница и всяка специална функция увеличават усилията на уеб дизайнера и водят до по-високи разходи.
Сложността на проекта също е важна: колко страници и подстраници са планирани? Трябва ли уебсайтът да бъде създаден на един или повече езици?
Допълнителните функции увеличават и цената. Някои от най-популярните функции на корпоративните уебсайтове включват:

  • Допълнителни езици на сайта
  • Опции за комуникация като форми, блог или други подобни
  • Клиентска зона със защита за влизане
  • Интегрирано мултимедийно съдържание
  • Създаване база данни
  • Оптимизация за мобилни устройства
  • Анализ на ключови думи и оптимизация на търсачките – seo оптимизацията.
  • Вграждане на SSL сертификат
  • Електронен магазин с различни начини на плащане

Колкото повече са индивидуални дизайна и съдържанието, толкова по-висока е цената. В същото време обаче уебсайтът ви получава по-висока степен на разпознаване. Тук всеки предприемач трябва сам да реши дали цената или качеството трябва да бъдат на преден план.

По принцип винаги се опитваме с бюджета, с който нашите клиенти разполагат, да постигнем максимално добър и смислен резултат. Така че, ако не сте сигурни коя от горните позиции наистина ви трябва – ние, разбира се, ще се радваме да отговорим на вашите въпроси.

Необходима информация за създаване на уеб сайт

Ако можете да пишете добре или имате PR отдел в компанията /онлайн маркетинг/, трябва да напишете текстовете за вашия собствен уебсайт – за всяка страница и подстраница. На първа страница – повечко текст/над 150 думи/. Трябва текста в вашия сайт да е уникален – т.е. да не е преписан от някой друг сайт и в него да се споменават фразите за които искате да ви намират в търсещите машини. Google веднага наказва сайт в който има текст взет от друг сайт. Може да ползвате текст от интернет, но за насоки и преразказан с други думи.

Можете също така да предоставите снимки и графики на уеб дизайнера, ако те са с добро качество.

Всеки, който има първоначални идеи за дизайн, както и концепция за съдържанието, може да изпрати тази информация – така че уеб дизайнерът да използва тази информация.Тази процедура обаче се препоръчва само, ако действително сте компетентни в тази област. В противен случай може да предизвикате допълнително усложнена работа на програмиста, увеличавайки цената.

Фиксирани разходи за уебсайт

Независимо кой създава вашия сайт – за да работи той трябва да имате платени за годината – регистриран домейн и запазен хостинг:

1. Домейн е регистрацията на името на сайта в интернет.Регистрацията на домейна – името на сайта например www.ime.com трябва да се прави всяка година в международни организации за да не може никой друг сайт да ползва това име – от 30 до 60 лв. годишно.

2. Хостинг е съхранение на файловете сайта на определен денонощно включен сървър-компютър с бърза интернет връзка, за да е видим в интернет мрежата 24 часа в денонощието – от 50 до 150 лв. годишно.

изработка сайтове

 

Сайт цена,цена на сайт,изработка на сайт цени